HomeHome


Dorpsstraat 26a
3749 AD Lage Vuursche
F. 035 - 666 9009
M. 06 - 50 626 126

E. [email protected]
 

Informatie over WintersCo

Informatie over conceptontwikkeling

Informatie over gebiedsontwikkeling

Informatie over consultancyProfiel


Anja Winters rondde haar studie aan de Rijksuniversiteit Groningen in 1995 af, waar zij bij de Faculteit der Ruimtelijke Wetenschappen afstudeerde in Economische Geografie en tevens in Geografisch Marktonderzoek.

Haar afstudeeronderzoek voerde zij uit in opdracht van ingenieursbureau Starke Diekstra Groningen (onderwijl als gevolg van een management buy out overgegaan in Draaijer & partners). Het onderzoek richtte zich op het Winschoterdiep, de vestigingslocatie van de energiecentrale van de EDON gelegen net buiten de ring van de stad Groningen. Zij voerde een locatie- en haalbaarheidsstudie uit voor de herinrichting van dit 54 ha. grote bedrijventerrein. De vestiging van een nieuw voetbalstadion voor FC Groningen vormde hierbij het speerpunt en de aanjager voor de vestiging van o.a. kantoren, leisure en vervoersvoorzieningen.

Draaijer & partners heeft betrokkenheid gehouden bij de ontwikkeling van deze plannen en eind 2003 is de bouw gestart van het project dat inmiddels Euroborg is genoemd.

Curriculum Vitae

'90 – ' 95
Studie Sociale Geografie, richting Economische Geografie
' 94 – ' 95
Afstudeerperiode bij
Starke Diekstra te Groningen
' 95 – ' 97
Projectcoördinator bij Draaijer & Partners te Groningen
' 98
Management consultant bij Draaijer & Partners te Bunnik
' 98 – ' 00
Consultant/ontwikkelaar bij Trimp & van Tartwijk te Utrecht
okt. 2000
Oprichting van Winters & ©
nov. 2005
Nominatie Evon Business Award

Projecten Publicaties In de media

profielProfiel projectenProjecten werkzaamhedenWerkzaamheden partnersPartners stichting wees kind Stichting Wees Kind publicaties Publicaties contact Contact