HomeHome


Dorpsstraat 26a
3749 AD Lage Vuursche
F. 035 - 666 9009
M. 06 - 50 626 126

E. [email protected]
 

Informatie over WintersCo

Informatie over conceptontwikkeling

Informatie over gebiedsontwikkeling

Informatie over consultancy

Alle projecten >>>
Terug >>>

"Met haar conceptuele aanpak is zij trenddoorbrekend in een branche die van oorsprong een technische benadering kent..."
Zakenmagazine Business, regio Gooi- en Eemland
december 2005

Een eervolle tweede plaats!

Anja Winters van Winters & © uit Lage Vuursche, gespecialiseerd in (concept-) ontwikkeling en consultancy in het onroerend goed, werd nipt tweede. Anja noemt haar bedrijf ’het Ministerie van Opbouw en Ontwikkeling’. ‘Ik ontwikkel alles wat op mijn weg komt’, aldus Winters, ‘of dat nu scholen zijn, winkels, kantoren of woningen.

Anja is ook medeoprichter en actief bestuurslid van Stichting Wees Kind. Met 12 ondernemende vrienden heeft zij een kinderthuis in Peru gerealiseerd. Ze heeft een passie voor beiden, voor haar bedrijf zowel als voor het kindertehuis en kiest in haar werk niet voor uitbreiding maar voor samenwerking met collega’s. ‘Anja Winters’, aldus de jury, ‘is allrounder in haar vakgebied. Met haar conceptuele aanpak is zij

 

trenddoorbrekend in een branche die van oorsprong een technische benadering kent. Met haar intrinsieke sterke kanten en haar vakkennis is zij complementair aan haar gesprekspartners. Haar analytische en resultaatgerichte aanpak maken haar een veelgevraagde partij in een overwegend door mannen bepaalde wereld; dit heeft haar zakelijk ontegenzeglijk veel succes opgeleverd.

Winters houdt bij haar ontwerpen voortdurend de effecten op lange termijn voor ogen, wat tot uiting komt in het rekening houden met de wensen van de eindgebruiker. Als netwerker in hart en nieren weet zij zich te begeven in alle gelederen van de samenleving. Een eervolle tweede plek.

 

Meer publicaties: Klik hier

profielProfiel projectenProjecten werkzaamhedenWerkzaamheden partnersPartners stichting wees kind Stichting Wees Kind publicaties Publicaties contact Contact