HomeHome


Dorpsstraat 26a
3749 AD Lage Vuursche
F. 035 - 666 9009
M. 06 - 50 626 126

E. [email protected]
 

Informatie over WintersCo

Informatie over conceptontwikkeling

Informatie over gebiedsontwikkeling

Informatie over consultancy

Alle projecten >>>
Terug >>>

Evon Business Award

Op 17 november 2005 vond de uitreiking plaats van de BUSINESS Evon award, de prestigieuze prijs voor de beste vrouwelijke ondernemer van het jaar in het Gooi, Eemland en Noordwest Veluwe.De kandidaten presenteerden zich in een uitpuilende zaal van het KvK-gebouw in Amersfoort. De kandidaten werden beoordeeld op creativiteit, innovativiteit, zakelijk succes, maatschappelijke inbreng en de kunst van het netwerken.Anja Winters behoorde tot deze 3 finalisten, waarbij zij de combinatie van betaald en onbetaald ondernemerschap centraal stelde en de balans die dit in haar leven geeft.

 


Haar betaalde ondernemerschap is haar eenmanszaak Winters & ©, een (concept) - ontwikkelaar en consultant in onroerend goed (BV sinds 2004, red.). Dit bedrijf richtte ze 5 jaar geleden op en is zeer succesvol. ‘Anja Winters’, aldus de jury, ‘is allrounder in haar vakgebied.
Haar onbetaalde ondernemerschap voert ze als actief bestuurslid van Stichting Wees Kind, 3 jaar geleden opgericht, waar ze gemiddeld 2 dagen per week voor actief is. Samen met een groep ondernemende mensen heeft ze een kindertehuis en gaarkeuken in Peru opgericht.

Haar boodschap voor andere ondernemers: risico’s durven nemen, balans in je leven zoeken maar vooral met passie je werk kunnen doen.

Meer publicaties: Klik hier

Lees meer over de activiteiten van Anja Winters voor Stichting Wees Kind

profielProfiel projectenProjecten werkzaamhedenWerkzaamheden partnersPartners stichting wees kind Stichting Wees Kind publicaties Publicaties contact Contact