HomeHome


Dorpsstraat 26a
3749 AD Lage Vuursche
F. 035 - 666 9009
M. 06 - 50 626 126

E. [email protected]
 

Informatie over WintersCo

Informatie over conceptontwikkeling

Informatie over gebiedsontwikkeling

Informatie over consultancy

Alle projecten >>>

Samenvattende visie op de wijk.

Een sociaal duurzame wijk draait om mensen heeft als kernwaarden: ondernemend, talentvol en ecologisch. De wijk wordt een robuust ruimtelijke raamwerk van water en groen met flexibele buurtjes, ‘Orde en chaos’, waar bewoners zeggenschap hebben. Ecologie wordt tastbaar, krijgt betekenis. Er is ruimte voor ondernemers, ook zij die het gat tussen zolder en bedrijventerrein willen invullen. Het ontwikkelen van talent van jong en oud wordt gestimuleerd. De wijk wekt zijn eigen energie op via duurzaamheidsarrangementen.

De ‘Participatie Onderneming’ als lichte netwerkorganisatie jaagt initiatieven uit de wijk aan en faciliteert deze. Ze programmeert en beheert de wijk via arrangementen en stuurt op waarde-ontwikkeling op maatschappelijk en

midden

 

wijk


financieel vlak. Verschillende wijkiconen dragen hieraan bij. ‘Buurtschuren’ die op initiatief van buurtbewoners worden geprogrammeerd. ‘Talenthuizen en transformeerbare Kanspanden’ die ruimte bieden aan groei brede zin.

Een wijk in beweging. Dit wordt versterkt door de ‘Ontmoetingsroute’ die bewoners stimuleert tot beweging en ontmoeting.

 

Meer info:
www. wijkvoorinitiatieven.nl

 terug naar Hout Noord pag.


profielProfiel projectenProjecten werkzaamhedenWerkzaamheden partnersPartners stichting wees kind Stichting Wees Kind publicaties Publicaties contact Contact