HomeHome


Dorpsstraat 26a
3749 AD Lage Vuursche
F. 035 - 666 9009
M. 06 - 50 626 126

E. [email protected]
 

Informatie over WintersCo

Informatie over conceptontwikkeling

Informatie over gebiedsontwikkeling

Informatie over consultancy

 

Stadsschouwburg Almere
presentatie visie Almere Hout Noord

Op 9 februari jl. presenteerde het team van YmeAnjare haar visie op Almere Hout Noord. In een zaal met ruim 300 man presenteerde ook Anja Winters een deel van de visie.

De stem van voormalig NOS-journaalpresentatrice Noraly Beyer opende met een kort bericht, waarna Fred Schoorl (directeur Strategie Ymere) de regie voor de presentatie van Wijk voor Initiatieven overnam en de sprekers in vlot tempo hun boodschap liet brengen.
Francine Houben
Eerst vertelde Francine Houben van Mecanoo over het ruimtelijk raamwerk in de wijk.

Anja WintersVervolgens bracht Anja Winters van Winters & © de visie van de Ondernemende wijk naar voren. Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Roel SteenbeekRoel Steenbeek presenteerde deTalentvollewijk enAdriaan Geuze van West 8 de Ecologische wijk.

 

Stefan SchuwerStefan Schuwer, lid van de Raad van Bestuur, sloot af en bedankte het team van bijna 80 man dat zo keihard aan dit project heeft gewerkt.

Fred Schoorl en Adriaan GeuzeIn een uur tijd werden de aanwezigen door een flitsende presentatie geleid, met veel beeld en geluid.

Het resultaat was ernaar…enkele weken later werd Ymere met volle Maquetteovertuiging door de Beoordelingscommissie o.l.v. Pieter Winsemius tot winnaar verkozen.

Lees ook:

tender Almere Hout Noord
pijl
projectdirecteur Almere Hout Noord pijl

Klik op alle foto's voor een vergroting

profielProfiel projectenProjecten werkzaamhedenWerkzaamheden partnersPartners stichting wees kind Stichting Wees Kind publicaties Publicaties contact Contact